Reacties:

Reactie door Saskia en John op
Het waren 9 mooie uren

Op weg naar Bourg d'Oisans voor deelname aan Alpe d'huzes hadden wij een overnachting in dit fraaie landhuis geboekt. Door veel file kwamen wij pas laat in de avond aan, maar het huis voelde meteen als een warme deken. Omdat we maar met z'n tweeen waren hadden we volop keuze t.a.v. de slaapkamer, een lastige keuze, ze zijn alle 4 prachtig. 's Morgens werden min of meer gewekt door de claxon van de plaatselijke bakker die met zijn bestelauto heerlijke de croissants en andere lekkernijen nog komt brengen. Het bood direct de gelegenheid om kennis te maken met de vriendelijke buurvrouw Angele. Na ons ontbijt buiten op de veranda moesten we helaas onze reis richting Alpe 'dhuez vervolgen. We komen zeker een keer terug en blijven dan ook langer. Weer op weg naar de autoroute viel ons nog het prachtige landschap van Bourgogne op,zeker de moeite waard om een keer een langere vakantie te plannen. Relais de Chasse kan daarbij uitstekend als uitvalsbasis dienen.
Reactie door Fam van Brenk op
Wij hebben een week doorgebracht in jullie mooie huis. Wat een rust in deze prachtige omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien met een ruime tuin. Op 2 kille avonden hebben we de open haard doen opvlammen. De kinderen waren niet bij de trampoline weg te krijgen, wat lastig was als we er even uit wilden om de omgeving te verkennen. We hebben uitstapjes gemaakt naar Beaune, Autun en een pretparkje bij Le Creusot (aanrader voor gezinnen met jongere kinderen).
Ook Arnay-le-Duc is een leuk klein stadje en de moeite waard te bezoeken.
Kortom: een heerlijke week en een aanrader, zeker voor mensen die rust zoeken.
Reactie door fam. Kemper op
Twee weken zon in juni, wat een luxe met een heerlijke grote tuin tot je beschikking!

wat een heerlijke twee weken hebben wij doorgebracht in deze mooie woning! met 8 personen goed te doen, mooie ruime kamers de één nog mooier aangekleed dan de ander en een fantastische grote tuin, wij hebben aardig wat uurtjes doorgebracht in de hangmat met een heerlijk boek en genietend van het lekker eten en drinken uit de streek. de omgeving is erg mooi om te wandelen...bosrijk en heuvelachtig. een aanrader voor ieder die op zoek is naar het echte Frankrijk!

wij willen zeker nog eens terug naar deze heerlijke plek!
Reactie door FAM.TONNAER op
Over kleine weggetjes, naar unesco wereld erfgoed fietspaden,verscholen en kronkeld door dalen en bossen. Jaagpaden,bruggetjes en sluisjes in Anton Piecks stijl,alles binnen handbereik. Fietsmoe,maar voldaan,per vierwieler terug in de schoot van een warm huis,dat zijn geheimen en verleden wel nooit volledig met zijn tijdelijke bezoeker zal delen. En dat is goed zo. Ver weg van ddividend en andere dagelijkse perikelen,staat dit huis in een tijdloze en verscholen enclave. Een enclave van rust,en een manier van leven,door ons zo goed als vergeten.